KIDS SPORT FEST

Arena Chișinău: Un An de Activitate și Dezvoltare Continuă

Acest eveniment a coincis cu împlinirea unui an de activitate al Arenei Chișinău, un an în care ne-am dedicat eforturile pentru a diversifica evenimentele găzduite și organizate de noi.
Pe lângă evenimente sportive, Arena Chișinău se mândrește cu găzduirea unei game variate de evenimente, inclusiv concerte, conferințe și alte tipuri de evenimente culturale și de afaceri. Am îmbunătățit constant serviciile prestate, având mereu în vedere nevoile și așteptările comunității noastre diverse. Pe parcursul acestui an, am promovat și sprijinit dezvoltarea sportului și modului activ de viață. În același timp, am fost un partener de încredere pentru organizatorii de concerte, conferințe, expoziții și alte evenimente, contribuind la diversificarea și îmbogățirea vieții culturale și sociale. Eforturile noastre nu se opresc aici.
Continuăm să ne perfecționăm și să ne dezvoltăm pentru a oferi cele mai bune condiții și experiențe tuturor celor care ne trec pragul.

Kids Sport Fest: O Zi de Neuitat pentru Micii Sportivi!

Pe 1 iunie, am găzduit și organizat împreună cu LETZ și Sporter.md un eveniment extraordinar: Kids Sport Fest! Acest festival gratuit a fost plin de energie, distracție și momente memorabile pentru toți participanții.
Atmosfera a fost incredibilă, învăluită de râsete, bucurie și aventură. Copiii au avut ocazia să se implice în numeroase activități sportive și distractive, transformând ziua într-un adevărat festival al sportului și al prieteniei.
Fiecare zona a fost plină de zâmbete și entuziasm, oferind micilor sportivi ocazia să-și dezvolte abilitățile, să-și facă noi prieteni și să se bucure de mișcare într-un mediu vesel și sigur. Activitățile variate, de la jocuri interactive la competiții sportive, au fost gândite pentru a oferi o experiență plină de satisfacții și pentru a inspira copiii să adopte un stil de viață activ și sănătos.
Mulțumim tuturor partenerilor și participanților care au contribuit la succesul acestui eveniment minunat.

RETRO FEST

Nu ratați spectacolul live al unor artiști legendari:

  • 𝐃𝐫. 𝐀𝐋𝐁𝐀𝐍 și super hiturile sale: „It’s my life”, „Sing Hallelujah”, „Let the beat go on”.
  • 𝐈𝐂𝐄 𝐌𝐂 și super hiturile sale: „Think about the way”. , „It’s Rainy Day”, „Russian Roulette”
  • 𝐁𝐎𝐍𝐄𝐘 𝐌. Xperience și super hiturile lor:”Daddy cool”, „Bahama mama”, „Sunny”.
  • 𝐏𝐀𝐍𝐉𝐀𝐁𝐈 𝐌𝐂 și super hiturile lor: „Mundian to Bach Ke”, „Jogi”, „Yaaran Kollon Sikh Kuriye”.
  • 𝐃𝐀𝐍𝐓𝐄 𝐓𝐇𝐎𝐌𝐀𝐒 și super hiturile sale: „Miss California”, „Get it on”, „Last call”.
  • + invitat special.

Categoria de vârstă 6+.
Ușile se deschid la ora 18:00

GUF – VSXV PRiNCE – MUROVEI

Întâlnim în capitală festivalul internațional de muzică URAGAN VIBE și headlinerii săi GUF – V$XV PRiNCE – MUROVEI + invitați speciali ai rap-ului moldovenesc! Șapte ore de cel mai calitativ live beats în atmosfera vibe-ului de vară cu zone de odihnă activă, gustoas și relaxant!

  • Doors open 16:00
  • Age category 14+ 

Andro | Marele Concert Solo

ANDRO este un interpret și muzician care a cucerit milioane de inimi în întreaga lume cu piese «Ночной рейс», «Зари», «Болен твоей улыбкой», precum și altele.

El este popular în rândul tinerilor și al generațiilor mai în vârstă! Fiecare piesă  ajunge în Top-uri și la fiecare concert este sold out!

De data aceasta aveți o ocazia unică de a vă bucura live de programul de concert complex, având în componență toți muzicienii din trupă, cu un show de neuitat în cea mai populară și modernă  locație -CHIȘINĂU ARENA Amfiteatru!

  • 12+ 
  • doors open 18:00 

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.