chisinau-arena-preview

Arena Chișinău va găzdui prestigioasa competiție „Billie Jean King Cup”

Arena Chișinău are onoarea de a găzdui una dintre cele mai importante competiții internaționale din lumea tenisului, „Billie Jean King Cup”. Acest eveniment deosebit va avea loc în perioada 17-22 iunie și aduce în Republica Moldova spiritul unui veritabil campionat mondial la tenis.
Turneul este organizat cu un efort semnificativ, reunind o echipă de elită pentru a reprezenta țara noastră. Competiția va include două subgrupe, iar tragerea la sorți se va desfășura cu o zi înainte de începerea meciurilor. În funcție de subgrupă, echipele vor participa la patru sau cinci meciuri, oferindu-le tuturor celor cinci sportive din echipă ocazia de a-și demonstra abilitățile.

Meciurile vor începe zilnic la ora 11:00, promițând spectacol și emoții pentru toți iubitorii de tenis.

Informare Importantă pentru Membrii Tennis Club Arena Chișinău

În legătură cu desfășurarea acestui eveniment de anvergură, activitatea Tennis Club Arena Chișinău va fi temporar suspendată. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și vă mulțumim pentru înțelegere. Vă așteptăm să fiți alături de noi la această competiție de elită și să susținem împreună echipa noastră!

Arena Chișinău se mândrește să fie gazda unei competiții de o asemenea amploare și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm jucători și fani din întreaga lume.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.