chisinau-arena-preview

Despre
ARENA

Complexul nostru este un loc unic și cuprinde patru componente esențiale, fiecare oferind o gamă variată de servicii și experiențe pentru vizitatorii noștri și pentru partenerii care sunt în căutarea celor mai moderne și dotate spații pentru desfășurarea evenimentelor în Republica Moldova.

chisinau-arena-space

Arena Chișinău

este inima sportului și a evenimentelor din complex.

Este aici unde competițiile de înalt nivel și evenimentele de divertisment își găsesc casa. Cu o infrastructură modernă și dotări de ultimă generație, Arena este locul unde se desfășoară concerte, competiții sportive, expoziții și multe alte evenimente care aduc comunitatea împreună.

chisinau-arena-space

Aqua Centru

este spațiul dedicat sporturilor de apă și relaxării.

Aici, vizitatorii noștri se pot bucura de piscine, tobogane, săli de fitness și facilități de wellness. AQUA CENTRU oferă o experiență completă de recreere, cu un accent deosebit pe sănătate și bunăstare.

chisinau-arena-space

Open Air ARENA

este componenta noastră destinată evenimentelor în aer liber și activităților de sezon.

Cu spații versatile și o infrastructură pregătită pentru orice vreme, Open Air Arena este locul ideal pentru petreceri în aer liber, patinaj pe gheață sau orice alt eveniment care vă doriți să-l organizați sub cerul liber.

chisinau-arena-space

Tennis club

este locul unde iubitorii de tenis își pot perfecționa abilitățile și pot participa la competiții locale sau internaționale.

Clubul nostru de tenis dispune de terenuri de calitate, instruitori profesioniști și toate facilitățile necesare pentru a transforma tenisul într-o adevărată pasiune.

Indiferent de preferințele dumneavoastră, complexul nostru vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență unică și de neuitat. Fie că sunteți un pasionat de sport, un amator al distracției în apă, un jucător de tenis sau doriți să organizați evenimente speciale, complexul nostru vă oferă toate facilitățile și serviciile de care aveți nevoie.

Toate aceste spații sunt proiectate pentru a oferi experiențe autentice publicului, fiind prevăzute zeci de scenarii în care pot fi utilizate.


Pentru că ne dorim să fim incluzivi, complexul respectă principiile de design universal. Spațiile sunt gândite astfel încât să fie facilitat accesul persoanelor cu necesități speciale, bătrânilor și mamelor cu copii, garantându-le posibilitatea de a-și dezvolta pasiunile și accesul la un mod sănătos de viață.

Am deschis larg ușile pentru public pentru a găzdui competiții, expoziții, conferințe și concerte, iar fiecare dintre ele să ofere vizitatorilor experiențe de neuitat, trăite la intensitate maximă.

Spații și săli

Arena

Edificiul central al complexului este destinat pentru activități sportive, cum ar fi baschet, volei, handbal, mini-fotbal, box, etc. În același timp, spațiile pot găzdui și activități culturale precum concerte, congrese și expoziții. Interiorul și infrastructura sunt organizate într-o manieră flexibilă pentru a permite desfășurarea mai multor tipuri de evenimente.

Edificiul este dotat cu săli VIP, sală de conferințe, vestiare, garderobă, băi, wc-uri, sală de antrenamente pentru sportivi și FoodCourt, spațiile fiind adaptate pentru utilizarea lor de către persoanele cu necesități speciale.

chisinau-arena-virtual-tour

Intrarea principală

chisinau-arena-virtual-tour

Arena mare

chisinau-arena-virtual-tour

Hol-ul principal

chisinau-arena-virtual-tour

Vederea tribune

chisinau-arena-virtual-tour

Băile vizitatori

chisinau-arena-virtual-tour

Centrul media

chisinau-arena-virtual-tour

Intrare în Arena mică

chisinau-arena-virtual-tour

Arena mică

chisinau-arena-virtual-tour

Vestiare echipe

chisinau-arena-virtual-tour

Spații de baie și duș

chisinau-arena-virtual-tour

Sala de antrenamente

chisinau-arena-virtual-tour

Parcare artiști, media, VIP

chisinau-arena-virtual-tour

Intrare media și artiști

chisinau-arena-virtual-tour

Hol-ul VIP lounge & bar

chisinau-arena-virtual-tour

VIP lounge & bar

chisinau-arena-virtual-tour

VIP lodge

chisinau-arena-virtual-tour

Vedere VIP lodge

ARENA Mare

Cea mai mare sală de evenimente din Republica Moldova este dotată cu tehnologii moderne, ce îndeplinește toate criteriile de proiectare stabilite de către Federația Internațională de Baschet și Federația Internațională de Volei. ARENA Mare poate găzdui un număr divers de persoane, în funcție de configurația și specificul evenimentului.

Avantaje:

 • Sistemul sonor modern
 • Luminile, ce oferă posibilitatea de a crea diverse scenarii
 • Panouri multimedia
 • Tribune telescopice

Posibilități:

 • Organizarea meciurilor și competițiilor sportive
 • Organizarea conferințelor și spectacolelor
 • Organizarea concertelor

ARENA Mică

Cu o capacitate mai mică, arena de antrenamente este dotată cu toate tehnologiile necesare pentru a fi gazda unor evenimente cu un public mai redus.

Avantaje:

 • Sistemul sonor modern
 • Luminile, ce oferă posibilitatea de a crea diverse scenarii
 • Posibilitatea de a configura spațiul în funcție tipul evenimentului

Posibilități:

 • Conferințe – 1275 de spectatori
 • Meciuri și competiții sportive – 275 de spectatori

AQUA CENTRU

Multifuncționalitatea centrului permite să îmbini sportul și recreerea. Aici sunt amenajate spații pentru activități sportive și de divertisment destinate pentru diferite categorii de vârstă. Edificiul este dotat cu sală de conferințe, vestiare, garderobă, băi și wc-uri, spațiile fiind adaptate pentru utilizarea lor de către persoanele cu necesități speciale. Tribunele permit organizarea competițiilor cu un public ce depășește 500 de spectatori.

chisinau-arena-virtual-tour

Intrarea principală Aqua centru

chisinau-arena-virtual-tour

Recepția principală

chisinau-arena-virtual-tour

Bazinul olimpic

chisinau-arena-virtual-tour

Recepția Aqua park

chisinau-arena-virtual-tour

Aqua park

chisinau-arena-virtual-tour

Piscina exterioară

chisinau-arena-virtual-tour

Recepția Wellness & Spa

chisinau-arena-virtual-tour

Wellness, spa și hammam

chisinau-arena-virtual-tour

Sala de fitness

chisinau-arena-virtual-tour

Echipamentele de fitness

Bazinul Olimpic

Descoperiți singurul bazin olimpic din Republica Moldova, o bijuterie dedicată înotului de performanță și recreerii! Cu o impresionantă lungime de 50 de metri și o adâncime de 2.10 metri, acest bazin oferă o oportunitate unică pentru înotătorii de toate nivelurile.

Amenajat cu 10 culoare, bazinul olimpic oferă spațiu suficient pentru antrenamentele riguroase ale înotătorilor de performanță, inclusiv pentru cei care se pregătesc pentru competiții importante. Cu dimensiuni atât de generoase, acest bazin oferă condiții ideale pentru îmbunătățirea tehnicilor de înot și pentru atingerea performanțelor maxime.

Cu toate acestea, nu este destinat doar profesioniștilor. Amatorii de înot se vor simți la fel de bineveniți, având ocazia să se bucure de un mediu prietenos și relaxant. Într-un bazin olimpic cu o adâncime considerabilă, toți vizitatorii pot înota confortabil și se pot distra în voie.

Accesul publicului la bazinul olimpic este disponibil individual ori cu antrenor fiind disponibilă și închirierea culoarelor pentru antrenamente în grup.

Prețurile de acces individual sau abonamentele pentru accesul la bazinul olimpic sunt disponibile în compartimentul Servicii.

Bazinul de antrenamente

Bazinul are adâncimea de 1.30 metri și lungime de 25 metri fiind divizat în 2 culoare. Acesta poate fi utilizat pentru antrenamentele înotătorilor începători și copiilor.

Cei care ne vizitează au opțiunea de a alege între sesiuni de antrenament individuale sau sesiuni desfășurate sub îndrumarea unui antrenor dedicat, adaptate diferitelor grupe de vârstă, începând de la copii preșcolari, și până la adolescenți și adulți, oferind astfel instruire pentru toate categoriile de vârstă.

Prețurile pentru lecții cu antrenor pentru copii sau adulți sunt disponibile în compartimentul Servicii.

Aqua Park

Aqua Park este o destinație minunată pentru distracția copiilor, oferind o experiență acvatică captivantă într-un mediu cald și confortabil. Acesta constă dintr-un tobogan cu benzi multiple și o piscină, fiind amenajat în interior și dotat cu un sistem de încălzire a apei.

Amplasat în interiorul complexului este dotat cu un sistem de încălzire a apei, aquapark-ul nostru este singurul din oraș care oferă publicului posibilitatea de a se bucura de toate acestea și a împărtăși cu prietenii bucuria de a ne amuza în apă indiferent de capriciile vremii de afară.

Piscina noastră încălzită este o adevărată plăcere, cu apa sa caldă care te îmbrățișează plăcut și îți permite să înoți și să te joci în voie. Este un loc perfect pentru copii să-și dezvolte abilitățile de înot sau pentru familii să se relaxeze într-o atmosferă plăcută și protejată.

Pe durata sezonului rece, aquaparcul își întrerupe activitatea.

Piscina exterioară

Zonă de relaxare destinată familiilor, cu adâncimea de 1.60 metri. Piscina este amenajată sub un acoperiș deschis, fiind dotată cu șezlonguri pe perimetru.

Piscina din cadrul complexului un loc ideal pentru petrecerea timpului liber în aer liber, mai ales în zilele călduroase de vară. Această amenajare oferă o oază de răcorire și recreere pentru întreaga familie.

Piscina în aer liber este disponibilă pentru utilizare în perioada caldă a anului.

Tennis club

Unul dintre cele mai mari cluburi de tenis din Republica Moldova.

Având o suprafață de 835m2, complexul Clubului de Tenis include 7 terenuri de antrenament, o clădire a Clubului de Tenis și un teren principal de tenis, potrivit pentru competiții internaționale. Edificiul este dotat cu vestiare, dușuri și wc-uri, spațiile fiind adaptate pentru utilizarea lor de către persoanele cu necesități speciale.

Prețurile pentru întreaga gamă de servicii oferite de complex sunt disponibile în compartimentul Servicii.

chisinau-arena-virtual-tour

Intrarea principală

chisinau-arena-virtual-tour

Recepția pentru vizitatori

chisinau-arena-virtual-tour

Cortul principal de tenis

chisinau-arena-virtual-tour

Corturile de din interior

chisinau-arena-virtual-tour

Corturile de tenis din exterior

Cortul principal

Tennis Clubul este o destinație de elită pentru iubitorii de tenis, unde pasiunea pentru acest sport se împletește cu facilități de primă clasă. Terenul principal de tenis este punctul central al clubului, cu două tribune generoase, având o capacitate impresionantă de 572 de spectatori.

Cortul întrunește toate caracteristicile necesare pentru a găzdui competiții internaționale. Zona sub una dintre tribune servește drept teren de joc și supraveghere pentru copii. Aici meciurile de tenis capătă o dimensiune specială.

Terenuri de tenis

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească jocul sau să participe la antrenamente, Tennis Clubul dispune de 7 terenuri de tenis cu acoperire hard de tenis, toate echipate cu baloane presostatice.

Acestea sunt echipate cu o acoperire gonflabilă ceea ce permită utilizarea lor inclusiv în sezonul rece, asigurând pasionații de tenis să-și păstreze forma și abilitățile în orice moment.

Open air arena

chisinau-arena-virtual-tour

Amfiteatrul open air

chisinau-arena-virtual-tour

Parcarea principală

Amfiteatru

Zona de amfiteatru situat în centrul complexului multifuncțional. Acesta este destinat pentru organizarea evenimentelor de divertisment și poate fi configurat în funcție de specificul manifestației pe care o găzduiește. Astfel, aici pot avea loc conferințe sau concerte cu public așezat, în număr de 830 de spectatori așezați sau evenimente în aer liber, precum expoziții, târguri, festivaluri cu peste 2000 de participanți.

Festivaluri, expoziții și concerte în aer liber, mixate cu zeci de emoții – asta este AMFITEATRUL ARENA Chișinău.

Locul perfect pentru a organiza un eveniment, dar și pentru a te bucura din plin de vibrațiile vii și atmosfera lui plină de energie! Poți întâlni apusuri pline de culoare și ritm sau cânta romanțe sub clar de lună – orice eveniment aici arată spectaculos!

Parcarea principală

Complexul pune la dispoziția vizitatorilor peste 1000 locuri de parcare.  Pe lângă cele peste 800 de locuri destinate autoturismelor și 12 autobuzelor, persoanelor cu necesități speciale li s-au rezervat 18 locuri de parcare. 12 locuri sunt destinate Administrației și oaspeților VIP, 87 sunt rezervate Tennis Club-ului și 46 - Aqua Center-ului. Separat, pentru autospeciale sunt destinate 13 locuri.

Această parcare include locuri special amenajate pentru persoane cu nevoi speciale, asigurând accesibilitatea pentru toți.

Parcarea de la Arena Chișinău este un element esențial în asigurarea confortului și siguranței publicului care participă la evenimentele din această locație, asigurând o experiență plăcută pentru toți vizitatorii.