Руслан Белый cu un nou program la Arena Chișinău

500 - 2500 lei
Arena Chișinău
28 Noiembrie 2023
Concerte
Руслан Белый cu un nou program la Arena Chișinău

Pe 28 noiembrie, Arena Chișinău a fost gazda unui concert de Stand-up, cu Ruslan Belyy! O seară memorabilă, plină de râsete și energie pozitivă. 

Prețuri bilete

205 - 209 500 lei
206 - 208 650 lei
106 - 108 950 lei
Parter 1200 lei
VIP 2500 lei

Aseară Un eveniment memorabil la Arena Chișinău, unde am avut onoarea să găzduim primul concert de stand-up în incinta noastră. Ruslan Belyy, comicul cu o abordare unică și umor irezistibil, a transformat Arena într-un adevărat oază a veseliei. Cu o prezență captivantă pe scenă, Belyy a încântat publicul cu povești amuzante din viața și observații comice. Atmosfera relaxată și interacțiunea sa cu audiența au creat o conexiune specială, transformând evenimentul într-o experiență intimă și distractivă. Energie pozitivă, râsuri sincere și un public fantastic au definit această seară unică. Mulțumim tuturor celor prezenți pentru entuziasm și pentru că ați făcut din acest prim concert de stand-up la Arena Chișinău un succes memorabil.

Așteptăm cu nerăbdare să vă avem din nou alături de noi pentru următoarele evenimente care promit să aducă și mai multă bucurie și voie bună în casa noastră, Arena Chișinău!

Mulțumim Ruslan Belyy pentru un spectacol de neuitat și publicului că ați fost alături de noi în această seară specială. Să ne vedem curând la următoarea experiență de neegalat!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, or. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către orașul Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.