AQUATLON Dniester Cup et.1

GRATUIT
Aqua Centru
16 Martie 2024
Sport
AQUATLON Dniester Cup et.1

16 martie a fost marcat de un început încântător al Dniester Cup 2024, o competiție care promovează sportul și activitățile în aer liber.

Evenimentul Aquathlon, desfășurat la Arena Chișinău, a fost un succes răsunător, atrăgând în jur de 150 de sportivi pasionați.

O noutate notabilă a fost participarea masivă a copiilor în cursa dedicată lor, cu vârste între 7 și 10 ani. Aproximativ 50 de copii au luat startul, evidențiind un interes crescând pentru un stil de viață sănătos și activ încă de la o vârstă fragedă.
Pentru rezultatele complete ale evenimentului, vizitați linkul REZULTATE.
Felicităm toți participanții pentru eforturile lor și le dorim mult succes în evenimentele viitoare din cadrul Dniester Cup 2024.
Pentru a vedea imagini de la eveniment, accesați pagina noastră de Facebook POZELE DE LA EVENIMENT
Multumim echipei voluntarilor de la Centrul Republican de Voluntari ( RVC )pentru aportul lor adus in evenimentele Federației de Triatlon din Republica Moldova.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.