Bridge of Freedom: Alternosfera & Okean Elzy

400-1500 MDL
Arena Chișinău
5 Noiembrie 2023
Concerte
Bridge of Freedom: Alternosfera & Okean Elzy

În seara zilei de 5 noiembrie, Arena Chișinău a devenit epicentrul unei experiențe muzicale de neuitat, o simfonie a energiei și libertății care a făcut istorie sub numele de „Bridge of Freedom: Alternosfera & Okean Elzy”. Ca gazda acestui eveniment memorabil, suntem mândri să împărtășim povestea unei seri care a răsunat cu acorduri vibrante și emoții puternice.

Euforia a început să pulseze odată cu deschiderea ușilor, iar fani din toate colțurile Chișinăului și nu numai au invadat cu entuziasm Arena. Atmosfera a devenit electrică în momentul în care Alternosfera a urcat pe scenă, inundând sala cu sunete alternative captivante și versuri care au atins corzile sensibile ale audienței.

Punctul culminant al serii a venit odată cu apariția celor de la Okean Elzy, legendarul ansamblu ucrainean. Arena Chișinău a devenit un veritabil pod al libertății, unde frontierele muzicale au fost eliminate, iar spiritul independenței a fost sărbătorit într-un mod cu totul special. Publicul a fost purtat pe aripi de note muzicale inedite, iar interacțiunea magică dintre artist și fani a transformat Arena într-un loc plin de magie.

Sunetul și spectacolul vizual au format o simfonie perfectă, iar fiecare acord a fost susținut de o producție luminoasă impresionantă. Arena Chișinău a devenit un spațiu în care pasiunea muzicală a fost amplificată de spiritul comunității, iar clipele au fost eternizate de ecourile aclamațiilor entuziaste.

„Bridge of Freedom: Alternosfera & Okean Elzy” la Arena Chișinău a fost mai mult decât un concert – a fost o călătorie muzicală și emoțională care a adus împreună oameni din diverse medii, uniți de iubirea pentru muzică și dorința de a sărbători independența într-un mod autentic. Cu inima plină de bucurie, Arena Chișinău a fost onorată să fie parte a acestui eveniment memorabil, marcând o seară care va rămâne vie în inimile tuturor celor prezenți.

 

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.