Business Show

500 - 4000 lei
Arena Chișinău
5 Aprilie 2024
Training
Business Show

Pe 5 aprilie 2024, a avut loc primul #BusinessShow din Moldova – un eveniment de afaceri într-un format complet nou și inedit, pe care lumea antreprenorială a țării noastre nu l-a mai văzut până acum.

Arena Chișinău a fost gazda evenimentului de afaceri „Business Show”, care a adunat peste 3000 de antreprenori și lideri de opinie din Moldova și din alte șase țări. A fost o experiență unică și inovatoare, în care s-au combinat conținutul de afaceri de primă clasă cu elemente spectaculoase.

La Arena Chișinău, am avut onoarea să găzduim discursul inspirațional al lui Oscar Hartmann, un lider de talie mondială, care ne-a încurajat cu motto-ul său „doar fă-o”. Am oferit, de asemenea, o platformă unică pentru reprezentanții a șapte țări, instituții guvernamentale și antreprenori cu experiență vastă să împărtășească idei și perspective valoroase.

S-au adunat atâția oameni de afaceri într-un singur loc pentru a absorbi cunoștințe și inspirație timp de 12 ore neîntrerupte.

Am demonstrat că Moldova poate fi un teren fertil pentru inovație și succes în afaceri. Mulțumim tuturor participanților, speakerilor și partenerilor pentru această experiență extraordinară!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.