Concert Memorabil cu Trupa СПЛИН la Arena Chișinău

400 - 1200 lei
Arena Chișinău
14 Octombrie 2023
Concerte
Concert Memorabil cu Trupa СПЛИН la Arena Chișinău

Arena Chișinău a fost gazda unui eveniment muzical extraordinar chiar de ziua orașului Chișinău. Pentru prima dată după 16 ani, trupa СПЛИН a adus pe scena noastră energia lor vibranta și repertoriul incendiar, a încântat publicul moldovean și a dat viață spațiului nostru cu sunetele inconfundabile ale muzicii lor.

Odată cu lumina scăzută, scena s-a iluminat într-un spectacol de lumini și efecte vizuale spectaculoase, iar trupa СПЛИН a intrat pe scenă sub uralele entuziaste ale publicului. Cu fiecare notă, au captat inima audienței, transformând Arena Chișinău într-un ocean sonor. Vocea puternică a solistului, acompaniată de rafalele de tobe și acordurile melodice ale chitarelor, a creat un amalgam sonor ce a răsunat în sufletele tuturor prezenților.

Publicul și trupa au intrat într-o simbioză muzicală, iar Arena Chișinău a devenit un templu al muzicii rock. Cu fiecare melodie, СПЛИН a transmis emoții intense, iar Arena Chișinău a vibrat sub impactul acestora.

Mulțumim trupei СПЛИН pentru că au ales Arena Chișinău să fie gazda reîntâlnirii lor cu publicul din Moldova. A fost o onoare să fim parte din această experiență muzicală de neuitat și suntem nerăbdători să deschidem porțile pentru viitoare evenimente care vor rămâne în inimile noastre și ale comunității.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.