Dan Balan – Christmas Magic

500 - 3000 lei
Arena Chișinău
24 Decembrie 2023
Concerte
Dan Balan – Christmas Magic

Pe 24 decembrie, am celebrat ajunul de Crăciun într-un mod inedit.
Într-o atmosferă feerică, Dan Balan ne-a purtat într-o călătorie muzicală de excepție, aducând bucurie în inimile noastre în cadrul spectacolului „Christmas Magic”.

Evenimentul a debutat cu prestații ale interpreților moldoveni: Bakota, Porcari Cristian și The Urs continuând cu energie carismatică Ludmila Balan. Apoi, am fost cufundați în amintiri de neuitat, în compania starurilor muzicii Eurodance: Haddaway cu hitul legendar „What is Love”, și inconfundabilul Mr. President, vocea din spatele melodiei „Coco Jamboo”.
Line-up-ul impresionant a fost condus de talentatul Dan Balan, încingând atmosfera la acea petrecere muzicală grandioasă din Arena Chișinău.
Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această seară de excepție. Vă așteptăm cu drag la următoarele evenimente pentru a continua magia la Arena Chișinău!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.