Dracula: „O poveste de dragoste eternă pe gheață”

250 - 500 lei
Arena Chișinău
4 Februarie 2024
Divertisment
Dracula: „O poveste de dragoste eternă pe gheață”

Pe 4 februarie 2024, Arena Chișinău a găzduit un spectacol încântător și mistic, care a captivat inimile tuturor spectatorilor.

Pentru prima dată în Moldova unul dintre cele mai uimitoare spectacole muzicale pe gheață: „Dracula: O poveste de dragoste eternă”, inspirat din romanul clasic al lui Bram Stoker.

Intrând în lumea sfârșitului secolului al XIX-lea, Londra, publicul a fost transportat într-o poveste fascinantă despre iubire, sacrificiu și forțe întunecate. Jonathan Harker și Mina, îndrăgostiți tineri, se confruntă cu provocări incredibile atunci când datoria îl poartă pe Jonathan în Transilvania, în întâmpinarea unui conte misterios cu planuri nefaste.

Pe scena gheții, soliștii de renume mondial și acrobații au dat viață personajelor iconice, de la Mina și Jonathan la Van Helsing și, bineînțeles, însuși Conte Dracula. Cu ajutorul instalațiilor video impresionante și a costumelor strălucitoare care evocau epoca, publicul a fost scufundat în atmosfera intrigantă a Londrei victoriene și a Transilvaniei misterioase.

Acompaniat de o coloană sonoră special creată, precum și prestațiile captivante ale patinatorilor, spectacolul a fost o călătorie emoțională și captivantă, care a străpuns granițele timpului și ale distanței.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această seară specială și suntem mândri că am găzduit acest spectacol extraordinar. Sperăm să ne revedem curând pentru noi aventuri culturale și artistice la Arena Chișinău!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.