ELECTRIC SPRING DANCE EVENT

300 - 1000 lei
Arena Chișinău
1 Martie 2024
Show
ELECTRIC SPRING DANCE EVENT

Pe 1 martie, în prima zi a primăverii, am găzdui un eveniment extraordinar – „ELECTRIC SPRING DANCE EVENT”

A fost o adevărată sărbătoare a culturii noastre muzicale electronice, cu un nivel de energie și entuziasm care a depășit orice așteptare.

A fost o bucurie să fim parte din acest eveniment de amploare, care a reflectat cu mândrie și pasiune cultura noastră de muzică electronică.

Red Room a fost pur și simplu electrizantă, oferindu-le fanilor o serie de momente muzicale extraordinare. De la interpretări captivante ale artiștilor locali precum DECK LOTTON, UTOPIA, și MAGIC FLOWERS, până la prezența impresionantă a unor artiști internaționali de calibru precum ANDREW RAYEL și DUSKY din Marea Britanie, publicul a fost pur și simplu cufundat într-o călătorie sonoră memorabilă.

În paralel, White Room- a fost o oază de calm și introspecție, oferindu-le participanților o altă perspectivă asupra muzicii electronice. De la seturile captivante ale artiștilor locali VILLI MAHNENKO și BOGDAN POSTOLAKI, până la experiența inovatoare adusă de ORBIT OF ECSTASY din Germania, această scenă a reprezentat un spațiu unic de explorare și conexiune.

Cu toate acestea, mai presus de toate, „ELECTRIC SPRING DANCE EVENT” a reprezentat începutul unei noi tradiții pentru comunitatea noastră. Am dorit să creăm nu doar un eveniment de dans de excepție, ci și o poveste anuală de primăvară care să deschidă Moldova și sărbătoarea Mărțișorului – tinerilor din țară și oaspeților din întreaga lume.

Suntem profund recunoscători tuturor celor implicați în realizarea acestui eveniment memorabil și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să construim și să împărtășim această călătorie muzicală împreună în anii ce vor urma.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.