Expoziția Felină

Arena Chișinău
9 - 10 Martie 2024
Expoziția Felină

În perioada 9-10 martie, Arena Chișinău a gazduit „Cupa Purina” – un concurs de frumusețe dedicat pisicilor.

Expoziția Felină găzduită de Arena Chișinău a fost un eveniment remarcabil ce a captat atenția iubitorilor de animale din Chișinău și din întreaga Republică Moldova. Pe parcursul a două zile pline de grație și eleganță, Arena Chișinău s-a transformat într-un tărâm al felinei, oferind ocazia oamenilor să se îmbete din frumusețea și noblețea celor peste o sută de pisici adunate acolo.

Au fost de la cele mai mici și jucăușe pisici de rasă până la exemplarele impunătoare și elegante, publicul a avut oportunitatea să se încânte de diversitatea și frumusețea acestor animale deosebite. Fiecare pisică a fost prezentată cu grijă și măiestrie de către proprietarii lor, care au împărtășit cu pasiune povestea și trăsăturile distincte ale fiecăreia. Jurații, au evaluat atent fiecare detaliu al aspectului și comportamentului, căutând acea eleganță și armonie caracteristică câștigătorilor.

La finalul celor două zile de expoziție toți participanții au fost răsplătiți cu amintiri frumoase și momente de neuitat alături de prietenii lor blănoși. Expoziția Felină găzduită de Arena Chișinău a fost nu doar un eveniment, ci o adevărată celebrare a legăturii speciale dintre om și pisică, întreținând flacăra pasiunii pentru aceste minunate creaturi în inimile tuturor celor prezenți.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.