Gala Sportului 2023

Arena Chișinău
15 Decembrie 2023
Sport
Gala Sportului 2023

Cu mândrie, Arena Chișinău a fost gazda evenimentului „Gala Sportului 2023”!
Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova a premiat performanța de excepție a sportivilor și antrenorilor noștri, marcând un an de excepție în sportul moldovenesc.

Cu 545 de medalii obținute la diverse competiții, inclusiv la nivel olimpic, paralimpic și neolimpic, Republica Moldova a atins un record impresionant.
Președintele Republicii Moldova Maia Sandu și Ministrul Educației și Cercetării Dan Perciun, au fost alături de noi, felicitând cu căldură sportivii și antrenorii pentru realizările lor remarcabile.
În lumina strălucitoare a serii, am aplaudat cu entuziasm câștigătorii, printre care cei mai buni sportivi, antrenori, echipe și tineri talentați ai anului 2023. Performanța notabilă a celor implicați în sportul olimpic și neolimpic, dar și în cadrul Special Olympics, a fost recunoscută și apreciată.
Felicitări și mulțumiri federațiilor, jurnaliștilor sportivi, medicilor, kinetoterapeuți și maseuri care au contribuit la promovarea și dezvoltarea sportului în țara noastră.
Faceți parte dintr-o comunitate dedicată, iar eforturile voastre sunt esențiale pentru susținerea spiritului sportiv în Republica Moldova!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.