Golden Disco Hits

500 - 1100 lei
Arena Chișinău
23 Martie 2024
Concerte
Golden Disco Hits

Concertul „Disco Golden Hits” găzduit de Arena Chișinău pe 23 martie 2024 a fost o călătorie muzicală plină de energie și nostalgie, o incursiune fermecătoare în universul dansului și al melodiei din anii ’80 și ’90.

Arena Chișinău s-a transformat într-un imens ring de dans, în care publicul a fost invitat să își exprime pasiunea pentru muzica disco și eurodance alături de artiști legendari care au definit o întreagă generație.

PUPO: Legendarii stăpâni ai italo disco-ului, au incântat publicul cu hituri memorabile și emoții fervente ale iubirii adolescenților din anii ’80.

IN-GRID: Regina eurodance-ului, a fermecat inimile audienței cu vocea sa fermecătoare și ritmurile ce au cucerit întreaga lume.

CC CATCH: Prezență remarcabilă a anilor ’80, a adus pe scenă o combinație de glamour și energie, interpretând hit-uri ce au marcat o întreagă generație.

CELENTANO (Tribute Show de Adolfo Sebastian): O interpretare remarcabilă a atmosferei autentice a anilor ’80, aducând viață și pasiune în replicile și mișcările ce au transportat publicul în acea epocă.

În final, publicul a părăsit Arena Chișinău încărcat de emoții și amintiri ale unei serii muzicale de excepție. Concertul „Disco Golden Hits” a reușit să transforme o seară obișnuită într-o călătorie captivantă în timp, oferindu-le spectatorilor cele mai cool emoții pe mult timp înainte.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.