MANIFEST EMOȚII cu Lorina Buga

2000 lei
Arena Chișinău
25 Mai 2024
Conferințe
MANIFEST EMOȚII cu Lorina Buga

Vom petrece împreună o sâmbătă, 25 mai, la Arena Chișinău, începând cu ora 10:00, până seara la 19:00.

Lasă-te ghidată de psihologul Lorina Buga și află cum emoțiile tale pot deveni ArTerapie pentru tine!

MANIFEST EMOȚII
Dragoste. Furie. Recunoștință. Nemulțumire. Frică. Curaj…

Inhibarea emoțiilor, de oricare fel, se răsfrâng direct asupra calității vieții. Eliberează-le!

Oferă-ți un act de terapie prin imaginație, în care vei avea oportunitatea să înțelegi la modul practic, cum trăirile tale pot funcționa creativ și valoros pentru tine!

Pentru prima dată în Moldova, Lorina Buga, specialista în psihosomatică cu o experiență de 10 ani, va aplica metoda sa unică de autor, folosind tehnici și instrumente terapeutice, prin care trăirile tale eliberează Creatorul din tine!

Te așteptăm la o interacțiune vieapelând la un proces de terapie creativă prin imaginație, emoție, voce, mișcare, artă, sunete și alte procedee artistice inovative.

În program:

  • Meloterapia – terapia prin sunet cu ajutorul instrumentelor și instrumentiștilor ambientali, unde vei descoperi ce poate ascunde vocea ta de tine;
    Vei putea afla cum te ajută INCANTAȚIILE să te eliberezi de stres și să capeți încredere în ceea ce vrei să exprimi.
  • Terapia pentru echilibrare corp și minte – cu ajutorul imaginației vei putea accesa starea de iubire, vei onora sufletele strămoșilor prin recunoștință, vei elibera stările odată inhibate în tine și vei învăța să te încredințezi în propria viață.
  • Cromoterapia – cu ajutorul tehnologiilor vom face o călătorie prin culori, pentru a provoca la nivelul creierului tău procese care să influențeze starea de sănătate a întregului organism;
  • Aromaterapia – care folosește simțurile de miros pentru a echilibra organismul și a-i oferi ocazia de a se vindeca prin forțe proprii.

Ne vom relaxa, comunica și reabilita starea de bine prin meditația ghidată de instrumentiști, prin pauzele petrecute gustos, dar și prin eliberarea propriului Sine.

,,ELIBEREAZĂ CREATORUL DIN TINE!

Arată-i că tot ce simți sau ai simțit vreodată, tot ce trăiești sau ai trăit vreodată, tot ce a durut sau continuă să te doară este.

PRILEJ PENTRU TRANSFORMARE! 

Permite-ți o zi pe care să o poți dedica doar ție – sufletului, corpului și simțurilor tale, de restul ne îngrijim noi.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.