Moldova Fashion Days

400 lei
Arena Chișinău
2 Decembrie 2023
Divertisment
Moldova Fashion Days

A venit momentul să marcăm în agende o nouă ediție a evenimentului anual de modă Moldova Fashion Days. 15 designeri autohtoni cu renume revin pe podium pentru a-și prezenta ținutele create special pentru sărbători, dar și colecțiile pentru sezonul de iarnă. Moldova Fashion Days este mai mult decât o prezentare de modă, este o expresie a patrimoniului cultural bogat, a diversității și spiritului creativ care abundă în industria ușoară.

Experimentați magia modei într-un spectacol de excepție la Moldova Fashion Days, un eveniment anual ce aduce împreună creativitatea, talentul și eleganța. Cu participarea a 15 designeri autohtoni remarcabili, acest eveniment reprezintă un spațiu în care moda devine o formă de artă expresivă. Fiecare prezentare de modă este o călătorie prin imaginație și stil, oferind o privire în lumea fermecată a tendințelor de mâine.

De la creații inovatoare la design-uri clasice reinventate, Moldova Fashion Days oferă o platformă pentru talentele emergente și deja consacrate din industria modei din Moldova. Descoperiți colecții unice și autentice, explorați influențe culturale și lăsați-vă inspirați de creativitatea debordantă a designerilor.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.