Muzicanţii din Bremen pe gheață

250 - 500 lei
Arena Chișinău
4 Februarie 2024
Divertisment
Muzicanţii din Bremen pe gheață

Arena Chișinău a fost gazda unui spectacol extraordinar pe gheață în data de 4 februarie 2024, aducând în lumina reflectoarelor celebrul basm al Fraților Grimm, „Muzicanții din Bremen”.

În 2024, desenul animat „Muzicanții din Bremen” împlinește 55 de ani, iar noi am dorit să sărbătorim acest eveniment într-un mod spectaculos. Eroii acestei povești pe gheață au prins viață într-o manieră nouă și captivantă. Pe patinoar, spectatorii au fost martorii unui câine priceput, a unui cocoș desăvârșit în acrobații în timpul zborului deasupra arenei, a unui motan-magician și a unui detectiv curajos care răpește o prințesă direct din inima arenei și pleacă cu ea într-un „rucsac cu jet” în fața unei audiențe uimite.

Serenada trubadurului, cântecul dulce al prințesei și al regelui au adus un strop de nostalgie și strălucire în sufletele părinților, în timp ce basmul prindea viață pe gheață cu ajutorul celor mai noi tehnologii, un decor video uluitor și o interpretare modernă a melodiilor îndrăgite din desenul animat.

Muzica pentru acest spectacol excepțional a fost creată de renumitul compozitor Edvin Marton. Cu fiecare notă, el a contribuit la crearea unei coloane sonore magice, amplificând emoțiile și aducând basmul pe gheață la un nivel superior.

Arena Chișinău se bucură că a putut oferi publicului o seară plină de magie. Spectacolul „Muzicanții din Bremen” a fost nu doar un eveniment, ci o călătorie în lumea viselor, unde copiii și adulții au fost uniți în bucurie și admirație. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această seară extraordinară și vă așteptăm cu drag la următoarele evenimente de la Arena Chișinău!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.