NERVY la Chișinău

400 - 800 lei
Arena Chișinău
16 Martie 2024
Concerte
NERVY la Chișinău

NERVY la Chișinău pe 16 martie la Arena Chisinau!

Pe 16 martie 2024, Arena Chișinău a găzduit concertul trupei rock NERVY.

“Kofe “moi dryg”, “Battarei, “Glupaya”, “Samyi dorothy chelovek”, “Ne streylyai” și multe alte hituri care au răsunat cu o nouă energie și vor aminti că cel mai prețios lucru pe care îl avem este viața.

Din toate concertele și alte câștiguri din timpul marelui război, trupa Nervy a donat constant Ucrainei, atât Forțelor Armate ale Ucrainei, cât și pentru necesități umanitare. Recent, muzicienii au lansat piesa „Vtomivsya”, care a reflectat starea internă a tuturor celor cărora le pasă de soarta Ucrainei. Acum, piesa face parte integră a playlist-ului din concerte. Trupa este condusă de oameni cu gânduri similare care rezonează cu principiile umanismului, bunăvoinței și de a ajuta pe ceilalți.

Conduși de către liderul lor neschimbător Zhenya Milkovsky, Nervy nu a fost doar viitorul muzicii rock, ci rockul de astăzi, fiind în fruntea unei întregi generații de ascultători care nu sunt indiferenți față de soarta muzicii.”

 

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.