Nostalgia Retro Night Party

500 - 2000 lei
Arena Chișinău
17 Decembrie 2023
Concerte
Nostalgia Retro Night Party

Arena Chișinău a fost cu adevărat epicentrul distracției pe 17 decembrie, când Nostalgia Retro Night Party a adus înapoi fiorul și farmecul muzicii disco și pop din anii ‘70, ‘80 și ‘90! 

Am făcut un salt în timp pentru a celebra împreună cu voi acele vremuri memorabile. A fost un concert cu artiști legendari care au transformat Arena Chișinău într-o adevărată mașină a timpului, aducând înapoi strălucirea și magia epocii de aur.
Line-up-ul a fost pur și simplu exploziv, cu artiști legendari care au marcat generații întregi:
  • Thomas Anders
  • Ricchi e Poveri
  • OTAWAN
  • NO MERCY
  • NANA

Între explozii de ritm și strălucirea reflectoarelor, MC Mike și Flavy DeeJay au fost arhitecții distracției, asigurând ca niciun moment să nu fie marcat de plictiseală la Nostalgia Retro Night Party de la Arena Chișinău!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.