Pop Simfonic 9

150-700 lei
Arena Chișinău
23 Decembrie 2023
Concerte
Pop Simfonic 9

Pe 23 decembrie, la Chișinău Arena am aniversat 10 ani de la prima lansare a celui mai îndrăgit concert a lunii decembrie – Pop Simfonic 9 – ”Enjoy Your Music”.

Experiența de neuitat de la Pop Simfonic 9 – „Enjoy Your Music”! 🎶 Aniversând 10 ani de la prima sa lansare, concertul de sâmbătă la Chișinău Arena a fost pur și simplu magic!
Moldovan National Youth Orchestra, corul „Voices Moldova” și soliștii remarcabili au creat o seară de neuitat și au încîntat publicul, aducând tribut unor legende precum ABBA, Adele, Beyonce, Bon Jovi, Michael Jackson și mulți alții!
De la acordurile blues la cele electronice, repertoriul a captat esența muzicii din toate timpurile. O seară dedicată pasionaților de muzică de la inimă la inimă!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.