Rock Simfonic Arena

150 - 500 lei
Arena Chișinău
22 Octombrie 2023
Concerte
Rock Simfonic Arena

Cu inima plina de anticipare si emoție, Arena Chișinău a găzduit un eveniment muzical de excepție pe 22 octombrie – concertul „Rock Simfonic” susținut de Moldovan National Youth Orchestra. Atmosfera vibranta si încărcată de energie a creat o seara memorabila pentru toți cei prezenți.

Cu inima plina de anticipare si emoție, Arena Chișinău a găzduit un eveniment muzical de excepție pe 22 octombrie – concertul „Rock Simfonic” susținut de Moldovan National Youth Orchestra. Atmosfera vibranta si încărcată de energie a creat o seara memorabila pentru toți cei prezenți.Începând cu primele acorduri, sunetul puternic al instrumentelor rock s-a îmbinat armonios cu rafinamentul orchestrației simfonice, oferind publicului o experiența unică. Arena Chișinău a fost martora transformării încântătoare a spațiului său, devenind cadrul perfect pentru aceasta simfonie a genurilor muzicale.

Cu tribunele pline de spectatori entuziasmați, atmosfera electrizantă a fost întreținută de interpretarea pasionata a tinerilor muzicieni din Moldova si Ucraina. Fiecare nota a fost susținuta cu pasiune, iar colaborarea lor a transmis un val de emoții care a captivat întreaga sala.

Pentru cei care au fost prezenți la acest spectacol sonic, fiecare moment a fost o călătorie prin diverse genuri muzicale, de la clasica simfonie la rafinatul rock. Orchestra a reușit sa creeze o armonie perfecta intre cele doua universuri aparent opuse.

Imaginea scenografiei, cu jocuri de lumini spectaculoase si o prezentare vizuala captivanta, a adăugat o dimensiune suplimentara spectacolului. Arena Chișinău a devenit cu adevărat o scena magica, unde sunetul si lumina s-au unit pentru a crea o experiența senzoriala de neuitat.

Concertul „Rock Simfonic” de la Arena Chișinău a fost mult mai mult decât un simplu eveniment muzical; a fost o călătorie prin diversitatea si creativitatea muzicii, care a adus bucurie si inspirație in inimile tuturor celor prezenți. Arena Chișinău rămâne mandra ca a fost gazda acestui extraordinar spectacol si a contribuit la crearea unei amintiri muzicale de neuitat pentru publicul sau devotat.

 

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.