Skryptonite. Prima dată în Chișinău.

SOLD OUT
Arena Chișinău
8 Martie 2024
Concerte
Skryptonite. Prima dată în Chișinău.

Skryptonite. Prima dată în Chișinău.

Adil Oralbekovich Zhalilov, cunoscut sub numele de Skryptonite, este unul dintre liderii scenei de rap din CSI. Creativitatea sa este plină de energie, versuri captivante și soluții sonore neconvenționale. Artistul a cucerit inimile ascultătorilor cu hit-uri precum „Положение„, „Чистый” și „Это любовь”.

Skryptonite se remarcă prin stilul său distinctiv și abordarea originală în muzică. Vino să fii să petrecem această seară cu momente muzicale, unde talentul său unic va transforma Arena Chișinău într-un loc de destinație pentru iubitorii de rap.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.