WORLD OF DANCE MOLDOVA

350 - 800 lei
Arena Chișinău
30 Martie 2024
Show
WORLD OF DANCE MOLDOVA

Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că cel mai mare eveniment din comunitatea internațională a dansului, World of Dance Moldova, a avut loc pentru prima dată în Moldova pe 30 martie, chiar aici, la Arena Chișinău.

Ediția inaugurală a competiției World of Dance Moldova a adus împreună cei mai talentați și apreciați dansatori regionali și internaționali pe această scenă, pentru a concura pentru titlul de câștigător al primei ediții World of Dance Moldova. A fost un moment istoric pentru Moldova, care s-a alăturat pentru prima dată hărții internaționale a celor mai buni dansatori din lume.

World of Dance Championship Series este cunoscută pentru statutul său prestigios în lumea dansului și a devenit una dintre cele mai importante competiții internaționale de dans. De ani de zile, aceste competiții au adus în fața publicului o varietate de stiluri și talente extraordinare din toate colțurile lumii.

Echipele participante au concurat în patru divizii: Junior Team Division, Team Division, Junior Division și Upper Division, având șansa de a merge mai departe și de a concura la World of Dance Finals din Statele Unite. A fost o oportunitate unică pentru toți participanții de a se exprima la nivel internațional și de a-și împărtăși pasiunea pentru dans.

Dacă ai fost alături de noi la acest eveniment captivant și ai fost martorul unei zile pline de energie și creativitate în lumea dansului, îți mulțumim din suflet pentru susținere!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.