chisinau-arena-preview

Gala Laureaților Concursului Republican Pedagogul Anului 2023

Avem onoarea să fim gazda unui eveniment de importanță națională, Gala Laureaților Concursului Republican PEDAGOGUL ANULUI 2023, organizat de către Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova!

Sunt prezenți peste 4 000 de cadre didactice din toată țara, Președinta Republicii Moldova Doamna Maia Sandu, Ministrul Educației și cercetării al Republicii Moldova Dan Perciun, Președinta comisiei Parlamentare Cultură, Educație, Sport și mass-media Doamna Liliana Nicolăescu – Onofrei și alți oaspeți de onoare.

Video din cadrul evenimentului:

Vă mulţumim, Stimaţi Profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii!

Galeria de imagini din cadrul evenimentului:

Sursă imagini presedinte.md

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.