chisinau-arena-preview

Informație Importantă ICE ARENA

Vă aducem la cunoștință că, din cauza temperaturilor neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului, Ice Arena se închide pentru acest sezon. Ultima zi de funcționare va fi 8 februarie.

În acest sezon, am fost mândri să vă oferim momente de bucurie și distracție pe gheața noastră, iar fiecare dintre voi a adus o contribuție specială la atmosfera plină de energie și entuziasm. Ne bucurăm să fim parte din amintirile voastre de iarnă și suntem recunoscători pentru fiecare moment petrecut împreună.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.