chisinau-arena-preview

Prima Ediție a Turneului de Volei pentru Amatori 2024

Arena Chisinau este încântată să vă împărtășească emoțiile și bucuria aduse de Prima Ediție a Turneului de Volei pentru Amatori 2024, desfășurat cu mândrie în Arena mică din cadrul complexului nostru. Weekend-ul trecut a fost cu adevărat memorabil, marcând un nou capitol în istoria voleiului moldovenesc.

Este important să menționăm că acest turneu extraordinar a fost organizat sub egida și Federației de Volei din Moldova, care a contribuit semnificativ la succesul acestui eveniment sportiv.

Într-un spirit de competiție, opt echipe s-au întrecut pentru a demonstra talentul și pasiunea pentru volei, iar atmosfera a fost incendiară pe parcursul întregului turneu. Fiecare echipă a adus cu sine un spirit de luptă și determinare, transformând competiția într-un spectacol impresionant.

Felicitări celor 8 echipe care au ajuns în etapa finală! Alfa Grup, Romanesti și Amino au fost pe podium și au demonstrat cu adevărat ce înseamnă dedicare și talent.

Podiumul arată în felul următor:

  1. 🏆 Alfa Grup
  2. 🥈 Romanesti
  3. 🥉 Amino

Vrem să evidențiem și performanțele individuale remarcabile ale unor jucători excepționali:

  • Cel mai bun atacant: Maxim Agapii (Amino)
  • Cel mai bun la blocaj: Simion Cociu (Alfa Grup)
  • MVP (Cel mai valoros jucător): Constantin Rusanovschi (Romanesti)
  • Fair Play: Vladimir Cazacu (Legenda)

Atmosfera din Arena mică a Arenei Chisinau a fost încântătoare, iar publicul a creat o aură de energie pozitivă și susținere pentru toate echipele participante. Împreună, am demonstrat că suntem o comunitate unită, ca o mare familie, și că sportul pe care îl iubim poate uni oamenii într-un mod minunat.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment extraordinar și ne bucurăm că am avut ocazia să găzduim acest turneu. Continuați să iubiți și să susțineți voleiul, iar noi promitem că vom continua să vă aducem evenimente sportive de calitate în Arena Chisinau!

Galerie:

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.