chisinau-arena-preview

Seminar Metodic la Arena Chișinău: „Abordări Moderne în Tehnologia Pregătirii Înotătorilor”

În incinta Arena Chișinău, s-a desfășurat seminarul pe subiectul „Abordări Moderne în Tehnologia Pregătirii Înotătorilor la Diferite Etape a Antrenamentului Sportiv” organizat de Școala Sportivă Specializată de Înot a mun. Chișinău. Evenimentul a reunit aproximativ 50 de antrenori de înot din diverse școli sportive ale Republicii Moldova.

Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, alături de Federația Independenta de Sporturi Nautice din RM, Departamentul de Atletism, Natație și Turism (USEFS), s-au alăturat în calitate de parteneri ai acestui seminar. Această colaborare strategică a evidențiat angajamentul comun pentru dezvoltarea continuă a metodelor și tehnologiilor de pregătire a sportivilor din domeniul înotului.

În cadrul seminarului, au fost abordate teme precum inovațiile tehnologice în pregătirea sportivă, adaptarea antrenamentului la diferite etape ale carierei sportive a înotătorilor, și strategii eficiente pentru maximizarea performanțelor în competițiile de elită.

Participanții au avut oportunitatea de a împărtăși experiențe, de a discuta noile tendințe în domeniu și de a explora modalități inovatoare de optimizare a performanțelor în înot. Seminarul a reprezentat un pas important în consolidarea cunoștințelor și expertizei în rândul antrenorilor, contribuind la creșterea calității pregătirii sportive la nivel național.

Arena Chișinău rămâne un centru pentru dezvoltarea sportului, găzduind evenimente de prestigiu care promovează excelența și inovația în lumea sportului moldovenesc.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.