RETRO FEST

Nu ratați spectacolul live al unor artiști legendari:

 • 𝐃𝐫. 𝐀𝐋𝐁𝐀𝐍 și super hiturile sale: „It’s my life”, „Sing Hallelujah”, „Let the beat go on”.
 • 𝐈𝐂𝐄 𝐌𝐂 și super hiturile sale: „Think about the way”. , „It’s Rainy Day”, „Russian Roulette”
 • 𝐁𝐎𝐍𝐄𝐘 𝐌. Xperience și super hiturile lor:”Daddy cool”, „Bahama mama”, „Sunny”.
 • 𝐏𝐀𝐍𝐉𝐀𝐁𝐈 𝐌𝐂 și super hiturile lor: „Mundian to Bach Ke”, „Jogi”, „Yaaran Kollon Sikh Kuriye”.
 • 𝐃𝐀𝐍𝐓𝐄 𝐓𝐇𝐎𝐌𝐀𝐒 și super hiturile sale: „Miss California”, „Get it on”, „Last call”.
 • + invitat special.

Categoria de vârstă 6+.
Ușile se deschid la ora 18:00

GUF – VSXV PRiNCE – MUROVEI

Întâlnim în capitală festivalul internațional de muzică URAGAN VIBE și headlinerii săi GUF – V$XV PRiNCE – MUROVEI + invitați speciali ai rap-ului moldovenesc! Șapte ore de cel mai calitativ live beats în atmosfera vibe-ului de vară cu zone de odihnă activă, gustoas și relaxant!

 • Doors open 16:00
 • Age category 14+ 

Andro | Marele Concert Solo

ANDRO este un interpret și muzician care a cucerit milioane de inimi în întreaga lume cu piese «Ночной рейс», «Зари», «Болен твоей улыбкой», precum și altele.

El este popular în rândul tinerilor și al generațiilor mai în vârstă! Fiecare piesă  ajunge în Top-uri și la fiecare concert este sold out!

De data aceasta aveți o ocazia unică de a vă bucura live de programul de concert complex, având în componență toți muzicienii din trupă, cu un show de neuitat în cea mai populară și modernă  locație -CHIȘINĂU ARENA Amfiteatru!

 • 12+ 
 • doors open 18:00 

T-FEST la Chișinău!

Pe 27 iulie, la CHISINAU ARENA va avea loc mult așteptatul Marele Concert Solo – T-FEST! De pe scenă vor răsuna toate hiturile, dar și noutățile de pe aclamatul album Geek și multe altele!

 • 12+
 • 18:00

VALERY MELADZE LA Arena CHIȘINĂU!

Spectatorii se vor scufunda în atmosfera muzicii deosebite, interpretate cu pricepere și pasiune. Repertoriul extins, melodiile frumoase și vocea unică a lui Valery vor impresiona imaginația și vor atinge cele mai subtile fire ale sufletului fiecărui spectator.

Acest concert va deveni o experiență de neuitat pentru toți cei ce apreciază muzica și arta de calitate.

JONY la Chișinău

Artistul este unul dintre cei mai așteptați invitați la evenimente mondene și unul dintre cele mai căutat nume la nivel internațional. Câștigător multiplu al premiilor MUZ TV, Zhara Music Awards, OK! Awards.

După ce a câștigat inimile a milioane de fani cu piesele „Kometa”, „Nikak” și „Titry”, astăzi JONY este de două ori câștigătorul „Golden Gramophone”, iar titanii din show-business îl numesc „numărul unu”.

Concertele JONY mereu aduc o atmosferă caldă, sunet live și o sală ce fredonează din plin piesele. Vă așteaptă hituri preferate, piese de pe noul album și multe surprize!

Zemfira la Chișinău

17 iunie 2024 – Chișinău, Arena Chișinău

 

Bilete disponibile doar online.

 

Organizator Eveniment – G.N.B Agency.

 

Adriana Ochișanu – Vocea Moldovei

Alături de Adriana Ochișanu, au fost interpretări memorabile din partea următorilor artiști :

 • Horia Brenciu și HB Orchestra
 • Anastasia Lazariuc
 • Ionuț Dolănescu
 • Alexandru Pop
 • Laura Olteanu
 • Corina Țepeș
 • AKORD
 • Cornelia Ștefăneț
 • Frații Ștefăneț & Orchestra
 • Baletul Național JOC

Golden Disco Hits

Arena Chișinău s-a transformat într-un imens ring de dans, în care publicul a fost invitat să își exprime pasiunea pentru muzica disco și eurodance alături de artiști legendari care au definit o întreagă generație.

PUPO: Legendarii stăpâni ai italo disco-ului, au incântat publicul cu hituri memorabile și emoții fervente ale iubirii adolescenților din anii ’80.

IN-GRID: Regina eurodance-ului, a fermecat inimile audienței cu vocea sa fermecătoare și ritmurile ce au cucerit întreaga lume.

CC CATCH: Prezență remarcabilă a anilor ’80, a adus pe scenă o combinație de glamour și energie, interpretând hit-uri ce au marcat o întreagă generație.

CELENTANO (Tribute Show de Adolfo Sebastian): O interpretare remarcabilă a atmosferei autentice a anilor ’80, aducând viață și pasiune în replicile și mișcările ce au transportat publicul în acea epocă.

În final, publicul a părăsit Arena Chișinău încărcat de emoții și amintiri ale unei serii muzicale de excepție. Concertul „Disco Golden Hits” a reușit să transforme o seară obișnuită într-o călătorie captivantă în timp, oferindu-le spectatorilor cele mai cool emoții pe mult timp înainte.

NERVY la Chișinău

Pe 16 martie 2024, Arena Chișinău a găzduit concertul trupei rock NERVY.

“Kofe “moi dryg”, “Battarei, “Glupaya”, “Samyi dorothy chelovek”, “Ne streylyai” și multe alte hituri care au răsunat cu o nouă energie și vor aminti că cel mai prețios lucru pe care îl avem este viața.

Din toate concertele și alte câștiguri din timpul marelui război, trupa Nervy a donat constant Ucrainei, atât Forțelor Armate ale Ucrainei, cât și pentru necesități umanitare. Recent, muzicienii au lansat piesa „Vtomivsya”, care a reflectat starea internă a tuturor celor cărora le pasă de soarta Ucrainei. Acum, piesa face parte integră a playlist-ului din concerte. Trupa este condusă de oameni cu gânduri similare care rezonează cu principiile umanismului, bunăvoinței și de a ajuta pe ceilalți.

Conduși de către liderul lor neschimbător Zhenya Milkovsky, Nervy nu a fost doar viitorul muzicii rock, ci rockul de astăzi, fiind în fruntea unei întregi generații de ascultători care nu sunt indiferenți față de soarta muzicii.”

 

Skryptonite. Prima dată în Chișinău.

Adil Oralbekovich Zhalilov, cunoscut sub numele de Skryptonite, este unul dintre liderii scenei de rap din CSI. Creativitatea sa este plină de energie, versuri captivante și soluții sonore neconvenționale. Artistul a cucerit inimile ascultătorilor cu hit-uri precum „Положение„, „Чистый” și „Это любовь”.

Skryptonite se remarcă prin stilul său distinctiv și abordarea originală în muzică. Vino să fii să petrecem această seară cu momente muzicale, unde talentul său unic va transforma Arena Chișinău într-un loc de destinație pentru iubitorii de rap.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.