Între Cer Și Pământ

Celebra soprană din Moldova va evolua în calitate de actriță și interpretă în același timp într-un performance conceput de dirijorul Cristian Spătaru și regizat de Daniela Burlaca pentru scena Arena Chișinău . 

«Între Cer Și Pământ» este o complexă experiență artistică de două ore, care va implica muzică, coregrafie, instalații și lumini și va întruni un șir de somități din lumea artelor spectacolului ca actorul Marius Manole din România, care a fost invitat pentru crearea rolului central al romanului „Temă pentru acasă” în tandem scenic cu soprana Valentina Nafornița, acordeonistul Pavel Efremov, violoncelistul Constantin Borodin și Orchestra Camerata Chișinău.

Hogwart’s Holidays cu Stelele Cirque du Soleil

Spectacolul este o poveste completă, cu costume, decoruri și imagini unice, care vă vor permite să vă plonjați în universul magic al lui JK Rowling ca niciodată.

Totul începe chiar de la intrarea în foaierul teatrului. Prin Platforma 9¾, spectatorii vor face o călătorie de neuitat prin coridoarele Hogwarts, vor participa la un meci de Quidditch, apoi îl vor înfrunta împreună pe Lordul Întunecat și vor ajunge la balul de gală.

Artistii de circ impresionează prin acrobațiile care sfidează gravitația combinate cu abilitățile unice de patinaj artistic. Iar efectele interactive, vizualizarea impresionantă și designul luminii fascinează fiecare privitor.

HOGWARTS HOLIDAYS derulează povestea magică a Lumii lui Harry și a prietenilor săi și ne cufundă în lumea propriei imaginații. Spectacolul vă invită să părăsiți realitatea de zi cu zi și să plonjați în lumea fanteziei cu tehnici vizuale care vă vor tăia răsuflarea în acompaniamentul muzical original al stării de spirit de Anul Nou.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.