MANIFEST EMOȚII cu Lorina Buga

Lasă-te ghidată de psihologul Lorina Buga și află cum emoțiile tale pot deveni ArTerapie pentru tine!

MANIFEST EMOȚII
Dragoste. Furie. Recunoștință. Nemulțumire. Frică. Curaj…

Inhibarea emoțiilor, de oricare fel, se răsfrâng direct asupra calității vieții. Eliberează-le!

Oferă-ți un act de terapie prin imaginație, în care vei avea oportunitatea să înțelegi la modul practic, cum trăirile tale pot funcționa creativ și valoros pentru tine!

Pentru prima dată în Moldova, Lorina Buga, specialista în psihosomatică cu o experiență de 10 ani, va aplica metoda sa unică de autor, folosind tehnici și instrumente terapeutice, prin care trăirile tale eliberează Creatorul din tine!

Te așteptăm la o interacțiune vieapelând la un proces de terapie creativă prin imaginație, emoție, voce, mișcare, artă, sunete și alte procedee artistice inovative.

În program:

 • Meloterapia – terapia prin sunet cu ajutorul instrumentelor și instrumentiștilor ambientali, unde vei descoperi ce poate ascunde vocea ta de tine;
  Vei putea afla cum te ajută INCANTAȚIILE să te eliberezi de stres și să capeți încredere în ceea ce vrei să exprimi.
 • Terapia pentru echilibrare corp și minte – cu ajutorul imaginației vei putea accesa starea de iubire, vei onora sufletele strămoșilor prin recunoștință, vei elibera stările odată inhibate în tine și vei învăța să te încredințezi în propria viață.
 • Cromoterapia – cu ajutorul tehnologiilor vom face o călătorie prin culori, pentru a provoca la nivelul creierului tău procese care să influențeze starea de sănătate a întregului organism;
 • Aromaterapia – care folosește simțurile de miros pentru a echilibra organismul și a-i oferi ocazia de a se vindeca prin forțe proprii.

Ne vom relaxa, comunica și reabilita starea de bine prin meditația ghidată de instrumentiști, prin pauzele petrecute gustos, dar și prin eliberarea propriului Sine.

,,ELIBEREAZĂ CREATORUL DIN TINE!

Arată-i că tot ce simți sau ai simțit vreodată, tot ce trăiești sau ai trăit vreodată, tot ce a durut sau continuă să te doară este.

PRILEJ PENTRU TRANSFORMARE! 

Permite-ți o zi pe care să o poți dedica doar ție – sufletului, corpului și simțurilor tale, de restul ne îngrijim noi.

Conferința internațională DAR – Digital transformation • AI and Business Resources

Anunțăm lansarea a conferinței noastre anuale despre tehnologiile care automatizează procesele din afaceri, precum și instrumentele de finanțare pentru afaceri (granturi și subvenții), pe care organizam din 2014.
Idei avansate și dezvoltări revoluționare pentru managerii companiilor din domeniile Comerțului și Producției, Agriculturii și Integrării Sistemelor.

Dacă faceți parte din departamentele IT, Marketing, Resurse Umane, Fondatori de Companii și Top Management, sau dacă doriți să vă deschideți o afacere, atunci DAR 24 este pentru dumneavoastră

Ne vom cufunda în lumea celor mai noi tehnologii, vom discuta cum să facem afacerile mai tehnologice și competitive, și vom explora soluții inovatoare de la experți mondiali.

 • Prezentări ale cazurilor de succes de la experți locali și internaționali
 • Automatizarea proceselor de afaceri și cum să obții sprijin financiar pentru aceasta prin granturi și subvenții
 • Inteligența Artificială: aplicarea în automatizarea proceselor de afaceri din diferite domenii
 • Expoziție unică de tehnologii și soluții din domeniul securității
 • Teste de rezistență ale echipamentelor
 • Work-Shop
 • Loterie cu premii de la sponsori
 • Oportunități de networking care vor oferi noi posibilități de colaborare

Ne amintim cum a fost anul trecut și ne pregătim pentru un eveniment și mai amplu și mai spectaculos în 2024! Alăturați-vă evenimentului nostru pentru ca dumneavoastră și afacerea dumneavoastră să fiți în pas cu inovațiile

Fosfor MYSTIC Chapter 1

Urmează ceva extraordinar!

Concept nou by FOSFOR – MYSTIC CHAPTER 1

Salvează data!

 • Open Doors: 20:00

Line Up: Claptone | Joezi | Omnya | Hvmza | The Lost Capital | Paul Soll

Petrece seara de 17 mai într-o călătorie pe tărâmul Tulum pentru a te conecta cu natura în mijlocul junglei – 12 ore de muzică electronică alături de prieteni.

BACKSTAGE LOUNGE este o zonă amenajată special pentru fanii care doresc să fie cât mai aproape de artiștii preferați. Este situată în spatele la DJ DESK, pe o platformă care va asigura vizibilitate bună spre întreaga arenă, cu acces la bar separat.

ATENȚIE! 
Un bilet în BACKSTAGE LOUNGE vă asigură accesul în această zonă dar nu și acces la masă.

T-FEST la Chișinău!

Pe 27 iulie, la CHISINAU ARENA va avea loc mult așteptatul Marele Concert Solo – T-FEST! De pe scenă vor răsuna toate hiturile, dar și noutățile de pe aclamatul album Geek și multe altele!

 • 12+
 • 18:00

Între Cer Și Pământ

Celebra soprană din Moldova va evolua în calitate de actriță și interpretă în același timp într-un performance conceput de dirijorul Cristian Spătaru și regizat de Daniela Burlaca pentru scena Arena Chișinău . 

«Între Cer Și Pământ» este o complexă experiență artistică de două ore, care va implica muzică, coregrafie, instalații și lumini și va întruni un șir de somități din lumea artelor spectacolului ca actorul Marius Manole din România, care a fost invitat pentru crearea rolului central al romanului „Temă pentru acasă” în tandem scenic cu soprana Valentina Nafornița, acordeonistul Pavel Efremov, violoncelistul Constantin Borodin și Orchestra Camerata Chișinău.

VALERY MELADZE LA Arena CHIȘINĂU!

Spectatorii se vor scufunda în atmosfera muzicii deosebite, interpretate cu pricepere și pasiune. Repertoriul extins, melodiile frumoase și vocea unică a lui Valery vor impresiona imaginația și vor atinge cele mai subtile fire ale sufletului fiecărui spectator.

Acest concert va deveni o experiență de neuitat pentru toți cei ce apreciază muzica și arta de calitate.

Expoziția Felină

Expoziția Felină găzduită de Arena Chișinău a fost un eveniment remarcabil ce a captat atenția iubitorilor de animale din Chișinău și din întreaga Republică Moldova. Pe parcursul a două zile pline de grație și eleganță, Arena Chișinău s-a transformat într-un tărâm al felinei, oferind ocazia oamenilor să se îmbete din frumusețea și noblețea celor peste o sută de pisici adunate acolo.

Au fost de la cele mai mici și jucăușe pisici de rasă până la exemplarele impunătoare și elegante, publicul a avut oportunitatea să se încânte de diversitatea și frumusețea acestor animale deosebite. Fiecare pisică a fost prezentată cu grijă și măiestrie de către proprietarii lor, care au împărtășit cu pasiune povestea și trăsăturile distincte ale fiecăreia. Jurații, au evaluat atent fiecare detaliu al aspectului și comportamentului, căutând acea eleganță și armonie caracteristică câștigătorilor.

La finalul celor două zile de expoziție toți participanții au fost răsplătiți cu amintiri frumoase și momente de neuitat alături de prietenii lor blănoși. Expoziția Felină găzduită de Arena Chișinău a fost nu doar un eveniment, ci o adevărată celebrare a legăturii speciale dintre om și pisică, întreținând flacăra pasiunii pentru aceste minunate creaturi în inimile tuturor celor prezenți.

JONY la Chișinău

Artistul este unul dintre cei mai așteptați invitați la evenimente mondene și unul dintre cele mai căutat nume la nivel internațional. Câștigător multiplu al premiilor MUZ TV, Zhara Music Awards, OK! Awards.

După ce a câștigat inimile a milioane de fani cu piesele „Kometa”, „Nikak” și „Titry”, astăzi JONY este de două ori câștigătorul „Golden Gramophone”, iar titanii din show-business îl numesc „numărul unu”.

Concertele JONY mereu aduc o atmosferă caldă, sunet live și o sală ce fredonează din plin piesele. Vă așteaptă hituri preferate, piese de pe noul album și multe surprize!

Zemfira la Chișinău

17 iunie 2024 – Chișinău, Arena Chișinău

 

Bilete disponibile doar online.

 

Organizator Eveniment – G.N.B Agency.

 

Adriana Ochișanu – Vocea Moldovei

Alături de Adriana Ochișanu, au fost interpretări memorabile din partea următorilor artiști :

 • Horia Brenciu și HB Orchestra
 • Anastasia Lazariuc
 • Ionuț Dolănescu
 • Alexandru Pop
 • Laura Olteanu
 • Corina Țepeș
 • AKORD
 • Cornelia Ștefăneț
 • Frații Ștefăneț & Orchestra
 • Baletul Național JOC

Beauty BELLE EXPO

BELLE EXPO este un eveniment de amploare destinat atât specialiștilor în domeniu, cât și celor pasionați de estetică și inovație în îngrijirea personală. 

WORLD OF DANCE MOLDOVA

Ediția inaugurală a competiției World of Dance Moldova a adus împreună cei mai talentați și apreciați dansatori regionali și internaționali pe această scenă, pentru a concura pentru titlul de câștigător al primei ediții World of Dance Moldova. A fost un moment istoric pentru Moldova, care s-a alăturat pentru prima dată hărții internaționale a celor mai buni dansatori din lume.

World of Dance Championship Series este cunoscută pentru statutul său prestigios în lumea dansului și a devenit una dintre cele mai importante competiții internaționale de dans. De ani de zile, aceste competiții au adus în fața publicului o varietate de stiluri și talente extraordinare din toate colțurile lumii.

Echipele participante au concurat în patru divizii: Junior Team Division, Team Division, Junior Division și Upper Division, având șansa de a merge mai departe și de a concura la World of Dance Finals din Statele Unite. A fost o oportunitate unică pentru toți participanții de a se exprima la nivel internațional și de a-și împărtăși pasiunea pentru dans.

Dacă ai fost alături de noi la acest eveniment captivant și ai fost martorul unei zile pline de energie și creativitate în lumea dansului, îți mulțumim din suflet pentru susținere!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.