Turneul National nr. 2 Tennis10 Spring Tour 2024

Ne-am bucurat să fim gazda turneului național nr.2 organizat de Federația Națională de Tenis din Moldova. Cu inima plină de entuziasm, am urmărit cum 88 de tenismeni talentați au dat totul pe teren, oferindu-ne momente de suspans și emoție pură.

Turneul nr.2 SPRING TOUR 2024 a fost o adevărată reușită, iar noii suntem mândri că am putut găzdui acest eveniment extraordinar. Mulțumiri celor de la FNTM pentru încrederea acordată și pentru oportunitatea de a găzdui acest turneu memorabil.

În cadrul competiției, unul dintre discipolii noștri a strălucit pe teren și a cucerit medalia de argint. Felicitări speciale lui Lazarev Ivan, care, sub îndrumarea talentatului nostru antrenor Andrei Andreev, a demonstrat cu măiestrie abilitățile sale remarcabile.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru pasiunea și dedicarea lor! Suntem nerăbdători să vă întâlnim din nou la următoarele evenimente și să continuăm să creștem împreună în acest minunat sport al tenisului.

Lista premianților:
Red I
1. Teterea David
2. Drumi Sabina
3.Balaban Dragoș
4.Vlah Bogdan

Red II
1. Cotorobai Andrei
2. Balanici Alexandra
3. Ababii Matei
4. Maftea Damian

Orange
1.Timis Iulius
2.Dobinda Damir
3. Girjev Matei
4. Berber Bogdan

Green Fete
1.Sadcenco Alexandra
2.Djafarova Samira
3.Ciumac Emilly
4.Diaconu Eleonora

Green Băieți
1.Muntean Stanislav
2.Lazarev Ion
3.Saposnicov Lev
4.Surlari Rober

Turneul Național nr.1 la Arena Chișinău

Cu bucurie și entuziasm, suntem încântați să împărtășim cu voi toți momentele magice și de neuitat pe care le-am trăit în cadrul Turneului Național Nr.1, organizat către FNTM.

A fost un weekend plin de emoții și tensiune, unde 85 de mici tenismeni au făcut cinste sportului nostru preferat, luptând pentru locurile pe podium cu o determinare și un devotament. De la primele runde de calificare până la finalele incendiare, fiecare meci a fost o adevărată poveste de curaj, sacrificiu și pasiune pentru tenis.

Ne-am simțit onorați să fim gazdele acestui eveniment remarcabil, iar atmosfera din tribune a fost încărcată de susținere și entuziasm din partea tuturor celor prezenți. Fiecare raliu a fost primit cu aplauze și urale, iar fiecare punct câștigat a fost întâmpinat cu bucurie și emoție.

Vrem să mulțumim din inimă tuturor participanților pentru profesionalismul și fair-play-ul lor exemplar, precum și tuturor susținătorilor care au fost alături de noi în această călătorie extraordinară. Este o adevărată plăcere să vedem atâta pasiune și dedicare pentru tenis, iar voi sunteți cei care faceți aceste evenimente atât de speciale și memorabile.

În plus, suntem extrem de mândri să felicităm unul dintre discipolii noștri, Lazarev Ivan, pentru performanța excepțională și pentru medalia de bronz obținută în această competiție acerbă! Sub îndrumarea talentatului nostru antrenor, Andrei Andreev, Ivan a demonstrat că munca asiduă și determinarea pot duce la rezultate remarcabile. Felicitări, Lazarev Ivan, ești o sursă de inspirație pentru toți tinerii tenismeni!

 

Continuăm să promovăm și să susținem cu pasiune și dedicare acest sport minunat, și suntem convinși că viitorul tenisului moldovenesc este strălucitor și plin de promisiuni. Felicitări tuturor participanților și mult succes în toate provocările și aventurile care vă așteaptă în viitorul apropiat!

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.