KIDS SPORT FEST

Arena Chișinău: Un An de Activitate și Dezvoltare Continuă

Acest eveniment a coincis cu împlinirea unui an de activitate al Arenei Chișinău, un an în care ne-am dedicat eforturile pentru a diversifica evenimentele găzduite și organizate de noi.
Pe lângă evenimente sportive, Arena Chișinău se mândrește cu găzduirea unei game variate de evenimente, inclusiv concerte, conferințe și alte tipuri de evenimente culturale și de afaceri. Am îmbunătățit constant serviciile prestate, având mereu în vedere nevoile și așteptările comunității noastre diverse. Pe parcursul acestui an, am promovat și sprijinit dezvoltarea sportului și modului activ de viață. În același timp, am fost un partener de încredere pentru organizatorii de concerte, conferințe, expoziții și alte evenimente, contribuind la diversificarea și îmbogățirea vieții culturale și sociale. Eforturile noastre nu se opresc aici.
Continuăm să ne perfecționăm și să ne dezvoltăm pentru a oferi cele mai bune condiții și experiențe tuturor celor care ne trec pragul.

Kids Sport Fest: O Zi de Neuitat pentru Micii Sportivi!

Pe 1 iunie, am găzduit și organizat împreună cu LETZ și Sporter.md un eveniment extraordinar: Kids Sport Fest! Acest festival gratuit a fost plin de energie, distracție și momente memorabile pentru toți participanții.
Atmosfera a fost incredibilă, învăluită de râsete, bucurie și aventură. Copiii au avut ocazia să se implice în numeroase activități sportive și distractive, transformând ziua într-un adevărat festival al sportului și al prieteniei.
Fiecare zona a fost plină de zâmbete și entuziasm, oferind micilor sportivi ocazia să-și dezvolte abilitățile, să-și facă noi prieteni și să se bucure de mișcare într-un mediu vesel și sigur. Activitățile variate, de la jocuri interactive la competiții sportive, au fost gândite pentru a oferi o experiență plină de satisfacții și pentru a inspira copiii să adopte un stil de viață activ și sănătos.
Mulțumim tuturor partenerilor și participanților care au contribuit la succesul acestui eveniment minunat.

Dracula: „O poveste de dragoste eternă pe gheață”

Pentru prima dată în Moldova unul dintre cele mai uimitoare spectacole muzicale pe gheață: „Dracula: O poveste de dragoste eternă”, inspirat din romanul clasic al lui Bram Stoker.

Intrând în lumea sfârșitului secolului al XIX-lea, Londra, publicul a fost transportat într-o poveste fascinantă despre iubire, sacrificiu și forțe întunecate. Jonathan Harker și Mina, îndrăgostiți tineri, se confruntă cu provocări incredibile atunci când datoria îl poartă pe Jonathan în Transilvania, în întâmpinarea unui conte misterios cu planuri nefaste.

Pe scena gheții, soliștii de renume mondial și acrobații au dat viață personajelor iconice, de la Mina și Jonathan la Van Helsing și, bineînțeles, însuși Conte Dracula. Cu ajutorul instalațiilor video impresionante și a costumelor strălucitoare care evocau epoca, publicul a fost scufundat în atmosfera intrigantă a Londrei victoriene și a Transilvaniei misterioase.

Acompaniat de o coloană sonoră special creată, precum și prestațiile captivante ale patinatorilor, spectacolul a fost o călătorie emoțională și captivantă, care a străpuns granițele timpului și ale distanței.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această seară specială și suntem mândri că am găzduit acest spectacol extraordinar. Sperăm să ne revedem curând pentru noi aventuri culturale și artistice la Arena Chișinău!

Muzicanţii din Bremen pe gheață

În 2024, desenul animat „Muzicanții din Bremen” împlinește 55 de ani, iar noi am dorit să sărbătorim acest eveniment într-un mod spectaculos. Eroii acestei povești pe gheață au prins viață într-o manieră nouă și captivantă. Pe patinoar, spectatorii au fost martorii unui câine priceput, a unui cocoș desăvârșit în acrobații în timpul zborului deasupra arenei, a unui motan-magician și a unui detectiv curajos care răpește o prințesă direct din inima arenei și pleacă cu ea într-un „rucsac cu jet” în fața unei audiențe uimite.

Serenada trubadurului, cântecul dulce al prințesei și al regelui au adus un strop de nostalgie și strălucire în sufletele părinților, în timp ce basmul prindea viață pe gheață cu ajutorul celor mai noi tehnologii, un decor video uluitor și o interpretare modernă a melodiilor îndrăgite din desenul animat.

Muzica pentru acest spectacol excepțional a fost creată de renumitul compozitor Edvin Marton. Cu fiecare notă, el a contribuit la crearea unei coloane sonore magice, amplificând emoțiile și aducând basmul pe gheață la un nivel superior.

Arena Chișinău se bucură că a putut oferi publicului o seară plină de magie. Spectacolul „Muzicanții din Bremen” a fost nu doar un eveniment, ci o călătorie în lumea viselor, unde copiii și adulții au fost uniți în bucurie și admirație. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această seară extraordinară și vă așteptăm cu drag la următoarele evenimente de la Arena Chișinău!

Moldova Fashion Days

Experimentați magia modei într-un spectacol de excepție la Moldova Fashion Days, un eveniment anual ce aduce împreună creativitatea, talentul și eleganța. Cu participarea a 15 designeri autohtoni remarcabili, acest eveniment reprezintă un spațiu în care moda devine o formă de artă expresivă. Fiecare prezentare de modă este o călătorie prin imaginație și stil, oferind o privire în lumea fermecată a tendințelor de mâine.

De la creații inovatoare la design-uri clasice reinventate, Moldova Fashion Days oferă o platformă pentru talentele emergente și deja consacrate din industria modei din Moldova. Descoperiți colecții unice și autentice, explorați influențe culturale și lăsați-vă inspirați de creativitatea debordantă a designerilor.

ICE SHOW „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” și „Alice în Țara Minunilor pe gheață”

Arena Chișinău s-a transformat într-o scenă magică, unde personaje fermecătoare au luat viață pe patinoarul improvizat. Spectacolul „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” a deschis cortina, dezvăluind un labirint de povești fantastice, iar dansurile grațioase pe gheață au  adus bucurie și admirație în inimile spectatorilor.

„Alice în Țara Minunilor” a preluat bagheta fermecată, ducându-i pe cei prezenți într-o călătorie plină de surprize și fantezie. Pe patinoar, personajele cunoscute din povestea lui Lewis Carroll au prins viață într-un mod spectaculos, oferind o experiență care a depășit orice așteptări.

Echipa Arenei Chișinău a făcut tot posibilul pentru a asigura confortul și siguranța publicului, oferind o atmosferă prietenoasă și primitoare. În culise, eforturile echipei au contribuit la succesul acestor evenimente unice, consolidând poziția Arenei Chișinău ca un loc de referință pentru evenimente culturale de prim rang.

Spectacolele pe gheață au fost un triumf, creând amintiri neșterse în inimile spectatorilor. Ne mândrim cu astfel de evenimente de excepție și vom continua să aducem în fața publicului din Moldova experiențe culturale de neuitat pentru a încânta sufletele iubitorilor de artă și frumos.

Unde ne aflăm

Suntem amplasați

la intrarea în Orașul Chișinău

str. Calea Orheiului 130, com. Stăuceni mun. Chișinău, MD-4839, Republica Moldova

Orarul de funcționare

Aquacentru - zona olimpică, zona saune și sala de forță
Luni - sâmbătă 7:00 - 22:00 Duminică 7:00 - 20:00
Clubul de tenis
Luni - duminică 7:00 - 22:00
chisinau-arena-icon

Ești conducător auto?

alege cea mai rapidă rută ca să ajungi la ARENA Chișinău

Construiește traseul în aplicația
Waze
Vezi locația în
Google Maps
chisinau-arena-icon

Preferi transportul public?

la Arena Chișinău, există o stație pentru transportul în comun. Pentru a ajunge la noi, poți utiliza troleibuzul 32 sau autobuzele de pe rutele 2, 37, 47 și 48. Pentru a reveni, recomandăm să alegi aceleași rute către comuna Stăuceni și să faci schimb de unitate de transport cu una care se îndreaptă spre Chișinău.

Despre evenimente:

Evenimentele care au loc la Arena Chișinău se desfășoară în conformitate cu orarul specific fiecărei activități programate. Această abordare asigură desfășurarea ordonată a fiecărui eveniment, respectând cu atenție programul stabilit anterior, pentru a oferi participanților și spectactorilor o experiență organizată și plăcută.